بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

دیزی ( آبگوشت سنتی )

بازدید : 2563
30 مهر 1393
100 / -5.1
 

مواد لازم برای چهار نفر : نخود-لوبیای سفید=روی هم رفته یک لیوان بزرگ گوجه فرنگی=2 عدد بزرگ پیاز پوست گرفته شده=2 عدد متوسط فلفل سبز تازه=2 تا 3 عدد نمک،فلفل و آبلیمو=به مقدار لازم گوشت گوسفند با استخوان و چربی=500 گرم سیب زمینی شسته شده با پوست=4 یا 5 عدد متوسط رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذا خوری سیر ( به دلخواه = یک حبه بزرگ طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود و لوبیا ) خیس کنید . گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید . ( دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود ) اگر از دیزی گلی استفاده میکنید ، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید . این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر میکند . بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی بیفزائید . در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخل غذا بریزید . پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید . چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید . به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید ؛ ( میتوانید اول پیاز باقیمانده را ریز رنده کنید بعد چربی را بکوبید و با هم مخلوط کنید ) و داخل غذا بریزید . در این مرحله که گوشت و نخود – لوبیا نرم و پخته شده اند، نمک و فلفل سیاه را به میزان دلخواه به غذا اضافه کنید . در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت میتوانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن ، داخل غذا استفاده کنید . ( سرخ کردن رب قبل از مصرف داخل غذا به جهت از بین بردن بوی خامی رب و همچنین بهتر کردن رنگ رب است اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایئد نتیجه بهتری میگیرید ) این غذا هر چه زمان پختش طولانی تر باشد جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر میشود . معمولا این غذا را با آب زیاد درست میکنند . و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید که مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد . فراموش نکنید که آبلیمو را هنگام سرو غذا ، داخل ظرف بریزید ؛ در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ میشود

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: آذربایجان شرقی
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2386)
دوغ پای زاهدانی
دوغ پای زاهدانی
مدت ويدئو : 3:44
بازدید : 226
باگت شکم پر
باگت شکم پر
مدت ويدئو : 4:57
بازدید : 379
سالاد سیب زمینی و جوانه ها
سالاد سیب زمینی و جوانه ها
مدت ويدئو : 05:48
بازدید : 263
تاس کباب محلی خراسان شمالی
تاس کباب محلی خراسان شمالی
مدت ويدئو : 04:58
بازدید : 1009
کوفته شوید باقالی
کوفته شوید باقالی
مدت ويدئو : 04:47
بازدید : 855
پادکست (1701)
خوراک تره فرنگی با روغن زیتون
خوراک تره فرنگی با روغن زیتون
مدت پادکست : 2:55
بازدید : 816
چیپس کیلکا
چیپس کیلکا
مدت پادکست : 1:14
بازدید : 1012
املت سبزیجات
املت سبزیجات
مدت پادکست : 2:41
بازدید : 529
ته چین بره
ته چین بره
مدت پادکست : 1:42
بازدید : 839
علت خوردن پنیر با گردو
علت خوردن پنیر با گردو
مدت پادکست : 0:34
بازدید : 531
عکس (75)
طرز تهیه آش گلدیک
طرز تهیه آش گلدیک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 442
برگ مو
برگ مو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5515
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1176
دیزی ( آبگوشت سنتی )
دیزی ( آبگوشت سنتی )
تعداد تصوير : 20
بازدید : 2563
دوشاب بج یا دوشاب برنج
دوشاب بج یا دوشاب برنج
تعداد تصوير : 4
بازدید : 3851

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir