بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

ژله رنگین کمان

بازدید : 3168
30 تير 1393
100 / -0.3
 

طرز درست کردن ژلــه رنگین کمان مواد لازم: پودر ژله های: انگور یا شاتوت(برای بنفش) بلوبری،تمشك آبی(برای آبی) لیمو یا كیوی(برای سبز) موز یا آناناس(برای زرد) پرتقال(برای نارنجی) آلبالو یا انار(برای قرمز) بستنی لیوانی وانیلی:2 عدد البته می توناید تعداد رنگهای ژله را كم كنید (اگر وقتتان كم بود) به نظرم باز هم قشنگیه خودش را خواهد داشت . اگر از ظرفی مثل قالب ما استفاده می كنید به این نكته توجه كنید كه میزان ژله ای كه از هر نوع تهیه می كنید به ترتیب رنگ رنگین كمان همین طور زیادتر می شود . برای اینكه متوجه منظورم بشوید دونه دونه رنگها را توضیح می دهم . اولین رنگ(بنفش): میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوری است .نصف پودر یعنی 5 قاشق را با نصف لیوان آب جوش حل كنید. برای شفاف تر شدن كمی روی حرارت قرار بدهید تا بجوشد. بعد حدود 4-5 قاشق از آن را كنار بگذارید و به بقیه 2-3 قاشق آب یخ اضافه كنید و در ظرف ژله بریزید. البته قبل از آن ظرف ژله را با آب سرد بشویید و حدود 1 دقیقه در فریزر بگذارید ... و در یخچال به مدت 45-60 دقیقه بگذارید تا خودش را بگیرد (شاید زودتر از این زمان هم سفت شود ) فقط توجه داشته باشید نباید ژله ها خیلی سفت شوند چون در پایان لایه های ژله از هم جدا می شوند ... بقیه ژله را (اگر سفت شده بود كمی حرارت بدهید) با دوقاشق بستنی كه در دمای اتاق شل شده مخلوط كنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20-30 دقیقه زمان بدهید تا سفت شود ... مرحله 2 رنگ نیلی رنگ است كه تركیبش شامل 3 قاشق بلوبری و 2 قاشق ژله بنفش است . این پودرها را با نصف لیوان آب جوش حل كرده و باز هم 5 قاشق كنار بگذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه كرده بگذارید كمی سرد كه شد به آرامی روی لایه دوم بریزید ( این كا را آرام انجام بدهید و زمان بدهید تا خودش را بگیرد. و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه كرده و روی لایه بعدی بریزید . خب من فقط میزان مواد لایه های بعدی را میگم . رنگ آبی: 6 قاشق ژله آبی را با یک کمی از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل كنید. 6 قاشق را كنار بگذارید برای مخلوط كردن با بستنی و بقیه را با 4 قاشق آب یخ مخلوط كنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید . لایه بستنی باز هم با دو قاشق بستنی مخلوط می شود . 7 قاشق رنگ سبز با كمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط شود و 6 قاشق را كنار بگذارید و با بقیه اش 5 قاشق آب یخ مخلوط كنید و ...ادامه بدهید ... باز هم میزان بستنی 2 قاشق است . 8 قاشق ژله زرد با كمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل كرده و 7 قاشق را كنار بگذارید و مثل مراحل قبل عمل كنید.باز هم با همان 2 قاشق بستنی ... 9 قاشق ژله نارنجی را با یك لیوان آب جوش حل كرده و 7 قاشق را كنار بگذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط كنید و ...ادامه اش مثل مراحل قبل ...میتوانید این بار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بگذارید ... تمام پودر ژله انار را با یک لیوان آب جوش حل كنید و با 1/4 آب سرد مخلوط كنید. و به آرامی روی مواد بریزید و بگذارید حدود یك روز در یخچال بماند (كمتر هم باشد اشكال ندارد ...) بعد با استفاده از سشوار ظرف را گرو كنید و آن را به آرامی داخل بشقاب یا ... برگردانید. البته قبلش با كارد كناره های ژله را جدا كنید. یا میتوانید ظرفتان را داخل آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف را برگردانید. ظرف من كمی پایین آن گود است كه رنگ قرمز دیده نمی شود . نكات مهم: حتما هر مرحله را به آرامی روی مراحل سفت شده قبل بریزید ژله هایی را كه می خواهید روی مراحل با بستنی بریزید را بگذارید كمی ولرم شود و داغ روی ژله بستنی نریزید . نگذارید خیلی ژله های هر مرحله سفت شود چون موقع برگرداندن ژله لایه ها از هم جدا می شوند . می شود ژله های هر مرحله را در فریز گذاشت ولی مراقب باشید یخ نزنند من دوست ندارم لایه های ژله بستنیم ضخیم باشد ولی اگر شما دوست داشتید می توانید موقع تقسیم بندی ژله آن را به نسبت 2 به 2 تقسیم كنید ولی خیلی بستنی نزنید... اگر ظرفتان مستطیله میزان پودر ژله ها به یك اندازه می شود ...

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: بوشهر
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2610)
شیرین بهار
شیرین بهار
مدت ويدئو : 04:56
بازدید : 393
کوفته بلغور
کوفته بلغور
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 338
شیراز دوغ
شیراز دوغ
مدت ويدئو : 01:23
بازدید : 1740
طرز پخت ورقه بادمجون
طرز پخت ورقه بادمجون
مدت ويدئو : 05:23
بازدید : 364
پاچینی
پاچینی
مدت ويدئو : 02:46
بازدید : 1467
پادکست (1810)
خوراک املت کدو سبز
خوراک املت کدو سبز
مدت پادکست : 2:18
بازدید : 208
کوکوی ذرت
کوکوی ذرت
مدت پادکست : 2:38
بازدید : 713
آش گزنه
آش گزنه
مدت پادکست : 2:40
بازدید : 645
لیموناد صورتی
لیموناد صورتی
مدت پادکست : 0:59
بازدید : 693
سوختو
سوختو
مدت پادکست : 2:54
بازدید : 723
عکس (80)
پخت نان خیتاب
پخت نان خیتاب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 9509
زولبیا بامیه
زولبیا بامیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3844
پتی بزه نون
پتی بزه نون
تعداد تصوير : 20
بازدید : 3519
فطیر
فطیر
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6183
ترشی خرمالو
ترشی خرمالو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 1154

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir