بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

ماس بادمجون

بازدید : 2607
15 ارديبهشت 1393
100 / 0.3
 

مواد لازم میزان ماست 500 گرم بادمجان 300 " سیرسبز 50 " نعنا 30 " نمک 5 " طرز تهیه : 1 – بادمجان ها را روی ذغال آخته شده می گذارند تا کباب شود . 2 – بادمجان های کباب شده را پوست می گیرند . 3 – بادمجان ها را ساطوری کرده خرد می کنند . 4 – سیر و نعنا را خرد می کنند . 5 – بادمجان و سبزی های خردشده را همراه با نمک ، سنگ ساب می کنند . 6 – مواد آماده شده را به ماست اضافه می کنند . خواص درمانی ماس بادمجون: این غذا به دلیل داشتن املاح کلسیم و ویتامین D و فسفر و اسید لاکتیک موجود در ماست که برای استحکام و مقاومت استخوان ها ضروریست و با داشتن فیبر و ویتامین های A , C در بادمجان جهت کاهش چربی های خون و افرادی که دچار کمبود ویتامین هستند ، مفید است .

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: مازندران
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2366)
شل
شل
مدت ويدئو : 1:09
بازدید : 101
کچلیک خرش
کچلیک خرش
مدت ويدئو : 01:29
بازدید : 1586
آش شله مشهدی
آش شله مشهدی
مدت ويدئو : 05:07
بازدید : 1306
میرزا قاسمی
میرزا قاسمی
مدت ويدئو : 02:19
بازدید : 345
کوفته بلغور
کوفته بلغور
مدت ويدئو : 5:00
بازدید : 268
پادکست (1701)
زرشک پلو با مرغ
زرشک پلو با مرغ
مدت پادکست : 2:14
بازدید : 1832
شامی کباب سبزیجات
شامی کباب سبزیجات
مدت پادکست : 2:11
بازدید : 966
لیموناد صورتی
لیموناد صورتی
مدت پادکست : 0:59
بازدید : 654
بورانی کرفس
بورانی کرفس
مدت پادکست : 1:59
بازدید : 416
خاگینه خرمایی (پنیری)
خاگینه خرمایی (پنیری)
مدت پادکست : 1:50
بازدید : 245
عکس (75)
تزئین سالاد الویه
تزئین سالاد الویه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6225
پخت سنتی رب انار
پخت سنتی رب انار
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3745
نان اردک زنجان
نان اردک زنجان
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2077
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
لوبیاپلو با سالاد شیرازی
تعداد تصوير : 1
بازدید : 7253
زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه
تعداد تصوير : 16
بازدید : 3692

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir