بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پتی بزه نون

بازدید : 3402
16 ارديبهشت 1393
100 / -3.4
 

مواد لازم میزان برنج 200 گرم رب خرمالوی جنگلی 100 " شکر 250 " روغن 20 " مایه خمیر 15 " نمک 10 " زردچوبه 10 " طرز تهیه : 1 – برنج را خوب می شویند . 2 – چهار برابر حجم برنج ، آب ، جوش می آورند . 3 – نمک و زردچوبه به آب اضافه می کنند . 4 – برنج را در آب در حال جوش اضافه می کنند . 5 – هنگامی که برنج از سختی و سفتی خود خارج شد یا به اصطلاح بند آن باز شد ، زمان آبکشی آن است . 6 – برنج را آب کش کرده به مدت دو ساعت صبر می کنند تا آب آن خشک شود . روی برنج را با پارچه ای تمیز پوشانده برای گرم نگه داشتنش به دور آن پارچه می پیچند . 7 – برنج را برای له کردن ، مرحله به مرحله به دوری duri (سینی ) اضافه می کنند . له کردن برنج با کف دست انجام می شود . از کترا ketra (قاشق بزرگ و بلند ) نیز برای نرم کردن برنج استفاده می شود . 8 – دشو (شیره خرمالو ) را با شکر مخلوط کرده آن قدر آن را به هم می زنند تا رنگ سیاه دشو ، به رنگ قهوه ای در بیاید ، رنگ دشو حتما باید تغییر کند . زیرا در غیر این صورت پتی بزه نون سیاه رنگ خواهد شد . 9 – دشوی آماده شده را مرحله به مرحله با خمیر مخلوط کرده و خوب آن را هم می زنند . 10 – روغن را سوته sute (داغ ) می کنند . 11 – روغن سوته شده را کم کم به خمیر در حال بنه وار (گرد کردن ) اضافه می کنند . 12 – خمیر را بنه وار یا شکل توپ می کنند . 13 – توئه tua (سنگ پهن ) را روی آتش یا شعله اجاق می گذارند تا کاملا داغ شود . 14 – توئه را با مقداری روغن چرب می کنند . 15 – خمیرهای بنه وار شده را روی سینی با وردنه صاف و پهن می کنند تا اندازه آن از کف دست بزرگتر شود . 16 – سطح توئه را از خمیرهای آماده شده پر می کنند . 17 – در صورت پختن ، آن را پشت و رو می کنند تا طرف دیگر آن نیز پخته شود . 18 – هر یک از این نان ها باید جداگانه روی پارچه ای تمیز ، خنک شود ، زیرا در صورت تماس به یکدیگر می چسبند . خواص درمانی پته بزه نون : این نوع نان سرشار از مواد پروتئینی و به دلیل استفاده از خرمندی دشو حاوی مقادیر زیادی ویتامین است . استفاده از این نوع نان خوشمزه ، به کودکان فعال و پرتحرک توصیه می شود.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: مازندران
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2506)
اسلایس شیر، عسل و قهوه
اسلایس شیر، عسل و قهوه
مدت ويدئو : 04:51
بازدید : 1311
کباب یونانی
کباب یونانی
مدت ويدئو : 4:58
بازدید : 191
پنکیک
پنکیک
مدت ويدئو : 03:22
بازدید : 286
غذای گوشتاب     بروجرد
غذای گوشتاب بروجرد
مدت ويدئو : 05:57
بازدید : 461
کمه جوش
کمه جوش
مدت ويدئو : 05:43
بازدید : 641
پادکست (1718)
کازان دیبی
کازان دیبی
مدت پادکست : 3:09
بازدید : 5257
میگو پلو به سبک ترکی
میگو پلو به سبک ترکی
مدت پادکست : 2:29
بازدید : 951
خوراک مرغ با رویه پنیر
خوراک مرغ با رویه پنیر
مدت پادکست : 3:22
بازدید : 802
سس سالسا
سس سالسا
مدت پادکست : 2:09
بازدید : 116
استیک گوساله
استیک گوساله
مدت پادکست : 3:00
بازدید : 850
عکس (77)
حلوا زرده
حلوا زرده
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6388
مرغ بریانی در طبیعت
مرغ بریانی در طبیعت
تعداد تصوير : 12
بازدید : 23598
نان لاكو
نان لاكو
تعداد تصوير : 8
بازدید : 4720
نقل ارومیه
نقل ارومیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2327
برگ مو
برگ مو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5612

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir