بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پتی بزه نون

بازدید : 3306
16 ارديبهشت 1393
100 / -3.4
 

مواد لازم میزان برنج 200 گرم رب خرمالوی جنگلی 100 " شکر 250 " روغن 20 " مایه خمیر 15 " نمک 10 " زردچوبه 10 " طرز تهیه : 1 – برنج را خوب می شویند . 2 – چهار برابر حجم برنج ، آب ، جوش می آورند . 3 – نمک و زردچوبه به آب اضافه می کنند . 4 – برنج را در آب در حال جوش اضافه می کنند . 5 – هنگامی که برنج از سختی و سفتی خود خارج شد یا به اصطلاح بند آن باز شد ، زمان آبکشی آن است . 6 – برنج را آب کش کرده به مدت دو ساعت صبر می کنند تا آب آن خشک شود . روی برنج را با پارچه ای تمیز پوشانده برای گرم نگه داشتنش به دور آن پارچه می پیچند . 7 – برنج را برای له کردن ، مرحله به مرحله به دوری duri (سینی ) اضافه می کنند . له کردن برنج با کف دست انجام می شود . از کترا ketra (قاشق بزرگ و بلند ) نیز برای نرم کردن برنج استفاده می شود . 8 – دشو (شیره خرمالو ) را با شکر مخلوط کرده آن قدر آن را به هم می زنند تا رنگ سیاه دشو ، به رنگ قهوه ای در بیاید ، رنگ دشو حتما باید تغییر کند . زیرا در غیر این صورت پتی بزه نون سیاه رنگ خواهد شد . 9 – دشوی آماده شده را مرحله به مرحله با خمیر مخلوط کرده و خوب آن را هم می زنند . 10 – روغن را سوته sute (داغ ) می کنند . 11 – روغن سوته شده را کم کم به خمیر در حال بنه وار (گرد کردن ) اضافه می کنند . 12 – خمیر را بنه وار یا شکل توپ می کنند . 13 – توئه tua (سنگ پهن ) را روی آتش یا شعله اجاق می گذارند تا کاملا داغ شود . 14 – توئه را با مقداری روغن چرب می کنند . 15 – خمیرهای بنه وار شده را روی سینی با وردنه صاف و پهن می کنند تا اندازه آن از کف دست بزرگتر شود . 16 – سطح توئه را از خمیرهای آماده شده پر می کنند . 17 – در صورت پختن ، آن را پشت و رو می کنند تا طرف دیگر آن نیز پخته شود . 18 – هر یک از این نان ها باید جداگانه روی پارچه ای تمیز ، خنک شود ، زیرا در صورت تماس به یکدیگر می چسبند . خواص درمانی پته بزه نون : این نوع نان سرشار از مواد پروتئینی و به دلیل استفاده از خرمندی دشو حاوی مقادیر زیادی ویتامین است . استفاده از این نوع نان خوشمزه ، به کودکان فعال و پرتحرک توصیه می شود.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: مازندران
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2427)
پلو گیاهی
پلو گیاهی
مدت ويدئو : 04:12
بازدید : 723
شیرینی نیلوفری
شیرینی نیلوفری
مدت ويدئو : 04:50
بازدید : 1284
نوعی از شیرینی پای سیب
نوعی از شیرینی پای سیب
مدت ويدئو : 04:51
بازدید : 425
عار
عار
مدت ويدئو : 00:58
بازدید : 225
خوراک جگر
خوراک جگر
مدت ويدئو : 01:54
بازدید : 571
پادکست (1702)
سالاد میوه و بستنی
سالاد میوه و بستنی
مدت پادکست : 3:06
بازدید : 597
خواص آب کشمش
خواص آب کشمش
مدت پادکست : 2:25
بازدید : 353
شیرینی سیب
شیرینی سیب
مدت پادکست : 2:31
بازدید : 953
پتله پلو
پتله پلو
مدت پادکست : 1:03
بازدید : 1287
خوراک گوشت وبادمجان
خوراک گوشت وبادمجان
مدت پادکست : 3:10
بازدید : 540
عکس (77)
ماهی کبابی به سبک مردم میانه
ماهی کبابی به سبک مردم میانه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 43
چورک نان محلی ترکمن
چورک نان محلی ترکمن
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1909
قماق
قماق
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2923
كباب سنتى بناب
كباب سنتى بناب
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6076
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3836

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir