بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

غذای سنتی چکدرمه

بازدید : 7962
18 خرداد 1392
100 / 6.3
 

چکدرمه یک غذای سنتی ترکمنی است که با پخت همزمان برنج، گوشت گوسفندیا مرغ ، رب گوجه یا گوجه و پیاز به همراه روغن، آب و افزودنی‌هایی مانند نمک و فلفل به دست می‌آید. این غذا تا حدی به استامبولی پلو شباهت دارد. این غذا به طور سنتی در نوعی دیگ چدنی به نام قازان تهیه می‌شود. ابتدا تکه‌های کوچک گوشت در روغن سرخ می‌شود، سپس پیاز رنده‌شده به آن اضافه و پس از سرخ شدن پیاز، رب گوجه یا گوجه به آن افزوده می‌شود. آن‌گاه آب اضافه می‌شود تا گوشت آب‌پز شود، پس از بخارشدن مقداری از آب، برنج اضافه می‌شود، به‌طوری‌که آب یک بند انگشت بالاتر از برنج قرار گیرد، سپس حرارت کم می‌شود تا برنج دم بیاید.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: گلستان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2366)
طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ
مدت ويدئو : 03:49
بازدید : 3826
کوکوی گردو
کوکوی گردو
مدت ويدئو : 05:00
بازدید : 1422
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
مدت ويدئو : 02:45
بازدید : 382
طرز تهیه خشیل
طرز تهیه خشیل
مدت ويدئو : 04:06
بازدید : 485
حلوای شیره انگور
حلوای شیره انگور
مدت ويدئو : 03:58
بازدید : 8940
پادکست (1701)
سوپ شلغم
سوپ شلغم
مدت پادکست : 1:57
بازدید : 454
آبگوشت شلغم
آبگوشت شلغم
مدت پادکست : 2:23
بازدید : 348
کوکو کیکی
کوکو کیکی
مدت پادکست : 2:36
بازدید : 1535
استیک گوساله
استیک گوساله
مدت پادکست : 3:00
بازدید : 821
مرغ بریانی
مرغ بریانی
مدت پادکست : 3:10
بازدید : 447
عکس (75)
مرغ بریانی در طبیعت
مرغ بریانی در طبیعت
تعداد تصوير : 12
بازدید : 21668
اوماج حالواسی
اوماج حالواسی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 2968
کماج و شیرمال
کماج و شیرمال
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6242
تزئینات کیک
تزئینات کیک
تعداد تصوير : 24
بازدید : 1586
زولبیا بامیه
زولبیا بامیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3565

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir