بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

پخت شیره انگور

بازدید : 5719
04 آبان 1390
100 / 1
 

شیره انگور ماده‌ای است بسیار شیرین که از آب انگور به دست می‌آید. ابتدا آب انگور را از انگور جدا می‌کنند سپس نوعی خاک قلیایی به آن اضافه می‌کنند که باعث می‌شود تفاله انگور به همراه خاک ته‌نشین شود بعد آب انگور را داخل دیگ‌هایی ریخته و می‌جوشانند تا به رنگ طلایی نزدیک به سرخ درآید شیره انگور بسیار مقوی است شربت شیره انگور یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی هاست شیره را با آبلیمو مخلوط می‌کنند سپس به آن آب اضافه می‌شود.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: همدان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2568)
شیش انداز
شیش انداز
مدت ويدئو : 05:23
بازدید : 1703
تزئین سالاد کاهو
تزئین سالاد کاهو
مدت ويدئو : 02:50
بازدید : 1156
استاهاوریشت
استاهاوریشت
مدت ويدئو : 02:20
بازدید : 1009
کرپ شکلاتی
کرپ شکلاتی
مدت ويدئو : 4:58
بازدید : 191
حریص بادمجان
حریص بادمجان
مدت ويدئو : 02:02
بازدید : 868
پادکست (1788)
ته چین بادمجان
ته چین بادمجان
مدت پادکست : 4:14
بازدید : 402
تن ماهی خانگی
تن ماهی خانگی
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 1234
باسلوق هندوانه
باسلوق هندوانه
مدت پادکست : 3:19
بازدید : 360
تره پلو(قازیاغی پلو)
تره پلو(قازیاغی پلو)
مدت پادکست : 1:50
بازدید : 710
املت قارچ
املت قارچ
مدت پادکست : 1:14
بازدید : 792
عکس (79)
ترخینه
ترخینه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6398
تزیین کاپ کیک
تزیین کاپ کیک
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2001
تزیین حلوا
تزیین حلوا
تعداد تصوير : 16
بازدید : 6287
باقلوای تبریزی
باقلوای تبریزی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 1294
غذاهای محلی ترکمن
غذاهای محلی ترکمن
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5225

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir