ماهی دودی

ماهی دودی
40

03 خرداد 1399

مراحل درست کردن ماهی دودی به اینصورت است که ابتدا شکم ماهی‌ها تخلیه و شستشو می‌شود . بعد از آن به مدت 9 تا 10 روز در حوضچه های آب نمک قرار می‌گیرند تا نمک را به خودشان بگیرند . در مرحله بعدی اصطلاحا فیل می‌شوند یعنی ساقه های باقی مانده از برنج را که قبلا انبار کرده بودند ،در داخل دهان ماهی فرو و روی چوب آویزان می‌کنند و دوباره در حوضچه آب خالی شستشو می‌شوند بعد از شستشو بر روی خارک قرار می‌گیرند. بعد از یک ساعت که ماهی‌ها بر روی خارک ماند و آب روی ماهی ها تخلیه و تقریبا خشک شد، برای گذاشتن در دود خانه آماده می‌شوند. ماهی‌ها 8 شبانه روز در دود خانه می مانند و هر دو یا سه ساعت آتش دود خانه تجدید می‌شود.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
خشک کردن میگو و ماهی متوتا
خشک کردن میگو و ماهی متوتا
مدت ويدئو : 5:41
بازدید : 50
کیک سیب
کیک سیب
مدت ويدئو : 03:45
بازدید : 472
کیف گوشتی
کیف گوشتی
مدت ويدئو : 05:04
بازدید : 1947
خورشت مرغ و ماست
خورشت مرغ و ماست
مدت ويدئو : 03:56
بازدید : 409
کیک باقلوا مخصوص
کیک باقلوا مخصوص
مدت ويدئو : 4:49
بازدید : 455
همه ...
خوراک گوشت و قارچ
خوراک گوشت و قارچ
مدت پادکست : 2:34
بازدید : 363
کافی کیک شکلات و خامه
کافی کیک شکلات و خامه
مدت پادکست : 3:12
بازدید : 1011
خورشت آلو با بوقلمون
خورشت آلو با بوقلمون
مدت پادکست : 2:07
بازدید : 5450
مرغ با گوجه فرنگی
مرغ با گوجه فرنگی
مدت پادکست : 2:22
بازدید : 514
ترشی کلم و خرفه
ترشی کلم و خرفه
مدت پادکست : 2:41
بازدید : 263
همه ...
نان تیری
نان تیری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6866
زولبیا بامیه
زولبیا بامیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3823
نان فطیر آستاکل
نان فطیر آستاکل
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1535
قتلمه
قتلمه
تعداد تصوير : 20
بازدید : 8627
کشک زابلی
کشک زابلی
تعداد تصوير : 8
بازدید : 6154
همه ...