بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

بریانی

بازدید : 5909
04 آبان 1391
100 / 3.3
 

معروفترین غذای سنتی اصفهان است که آوازه اش در سراسر جهان پیچیده . در شهر مرکزی ایران اصفهان، بریانی با گوشت گوسفند و یا گوشت بره پخته میشود، که خورشتی خرد کرده و به صورت جداگانه چرخ میشود، و پس از آن در دور ویژه کوچک کم عمق، سینی های باری، در فر و یا بیش از یک آتش کبابی ساخته شده است. گوشت به طور کلی با پودر دارچین در یک نان محلی سرو میشود،و معمولابا "نان تافتون"، اما همچنین گاهی اوقات با"نان سنگک"هم استفاده میشود.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: شبکه اصفهان
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2516)
سوپ عدس با شیر
سوپ عدس با شیر
مدت ويدئو : 04:58
بازدید : 364
نخودپلو با گوشت مش احمدی
نخودپلو با گوشت مش احمدی
مدت ويدئو : 5:36
بازدید : 226
ماست و خیار قالبی
ماست و خیار قالبی
مدت ويدئو : 5:41
بازدید : 100
آش آلو
آش آلو
مدت ويدئو : 04:42
بازدید : 931
تورتیلا اسپانولا
تورتیلا اسپانولا
مدت ويدئو : 04:50
بازدید : 437
پادکست (1734)
کوبیده ی مرغ
کوبیده ی مرغ
مدت پادکست : 1:37
بازدید : 504
چوواش تره
چوواش تره
مدت پادکست : 1:46
بازدید : 3911
نان پر شده با گوشت
نان پر شده با گوشت
مدت پادکست : 2:12
بازدید : 545
انگشت پیچ
انگشت پیچ
مدت پادکست : 2:31
بازدید : 1990
چیز برگر
چیز برگر
مدت پادکست : 1:43
بازدید : 865
عکس (78)
بریانی
بریانی
تعداد تصوير : 7
بازدید : 5909
پنیر نخل و خواص آن
پنیر نخل و خواص آن
تعداد تصوير : 4
بازدید : 1537
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تچگی (سمنو محلی سیستان )
تعداد تصوير : 8
بازدید : 4079
تولید ترشی در کارخانه
تولید ترشی در کارخانه
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5395
برگ مو
برگ مو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5648

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir