بیننده گرامی، شما هم می توانید عکس ها و آثار صوتی و تصویری مورد علاقه خود را در نگاه به اشتراک بگذارید. لطفا از اینجا
(http://negahmedia.ir/member)
شروع کنید
ورود

ترخینه

بازدید : 6147
22 مرداد 1391
100 / 11.7
 

ترخینه ، ترخنه و ترخوانه غذایی ست آبكی كه از دوغ یا شیر تخمیر شده به دست می آید. این غذا از خیس دادن بلغور گندم یا جو در دوغ ترش به مدت 10 روز تهیه می شود. در روش دیگر بلغور را به مدت چند ساعت در دوغ می پزند. پس از این مدت قطعاتی از این مخلوط خمیر مانند را گلوله كرده و گاهی با افزودن اندگی گیاه خشك پونه آنرا زیر نور آفتاب خشك می كنند. تكه های خشك ترخینه را با افزودن حبوبات و سبزی خشك به عنوان آش آماده می شد برای طبخ آش ترخینه هم آن را به صورت آش می پزند به این صورت كه ابتدا چند تكه ترخینه خشك را به همراه مقداری حبوبات می پزند . در انتها نیز سبزی خشك ، زردچوبه و پیاز داغ اضافه می كنند. ترخینه یكی از سوغاتی های استان كرمانشاه است و در زمستانها مصرف می شود و برای سرماخوردگی مفید است.

مجموعه : کودک، زن و خانواده/آشپزی و غذاهای محلی
ارسال کننده: کرمانشاه
کلمات کليدي :
يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
ویدئو (2391)
کوفته با زرشک
کوفته با زرشک
مدت ويدئو : 04:33
بازدید : 491
طرز تهیه کنافه
طرز تهیه کنافه
مدت ويدئو : 04:52
بازدید : 493
بادمجان قروت
بادمجان قروت
مدت ويدئو : 03:54
بازدید : 450
کوفته ورجانی
کوفته ورجانی
مدت ويدئو : 03:51
بازدید : 276
کتلت ماش
کتلت ماش
مدت ويدئو : 4:04
بازدید : 172
پادکست (1701)
حلوای نشاسته
حلوای نشاسته
مدت پادکست : 3:29
بازدید : 2331
مافین كدو حلوایی
مافین كدو حلوایی
مدت پادکست : 2:27
بازدید : 730
سوپ سیب زمینی
سوپ سیب زمینی
مدت پادکست : 1:56
بازدید : 682
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی
مدت پادکست : 2:04
بازدید : 1109
سوسیس ماکارونی
سوسیس ماکارونی
مدت پادکست : 1:19
بازدید : 467
عکس (75)
نان تیری
نان تیری
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6411
نقل ارومیه
نقل ارومیه
تعداد تصوير : 8
بازدید : 1919
کماج و شیرمال
کماج و شیرمال
تعداد تصوير : 12
بازدید : 6279
برگ مو
برگ مو
تعداد تصوير : 12
بازدید : 5516
تزئین حلوا
تزئین حلوا
تعداد تصوير : 16
بازدید : 7029

.استفاده از مطالب اين سايت تنها با ذکر منبع مجاز مي باشد
© All rights reserved by negahmedia.ir
Email : negah@irib.ir