شیرینی پیچ انگشتی

شیرینی پیچ انگشتی

24 ارديبهشت 1396

موادلازم برای تهیه شیرینی پیچ انگشتی: زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد پودر قند: ۲۰۰ گرم گردو نیم کوب: ۲۰۰ گرم پودر هل: یک قاشق چای‌خوری یا وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری روش تهیه شیرینی پیچ انگشتی: ابتدا زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشداری شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست. نکته: در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد. اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود. به نقل از هایپرکلابز :مواد لازم: زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید) پودر شکر یک پیمانه پلوپز(مقدار این پیمانه ها معادل 180 میلی لیتره) گردوی خرد شده 1 پیمانه پلوپز وانیل مقداری پسته مقداری طرز تهیه: فر رو با حرارت 150 درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی رو انجام میدیم فر گرم بشه. سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه پودر شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه) باید آنقدر زده بشه تا به این شکل و رنگ در بیاید، یعنی سفید و کشدار بشه.گردو رو اضافه کنید.و اینبار با قاشق مخلوط کنید. با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمی پودر پسته بریزید.( من چون نمیخواستم پسته کاملا پودر باشه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم) به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه در این حین به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه. بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. شیرینی هایی که توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده میشه، شاید نصف مقداری که من میریزم. من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونها روی بخاری درست میکردم، به این صورت که مثل مراحل بالا انجام میدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی که شیرینی رو توش درست میکردم روش میگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیاد میگذاشتم، سینی رو روی بخاری میگذاشم به مدت 30 تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه میکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنه یه 5 دقیقه دیگه هم میگذاشتم تا کاملا پخته بشه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب در می اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست میکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید میتونید از این روش استفاده کنید. نکته: درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید. در فرهاى برقى همحرارت رو روى 130درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگه به تجربه فهمیدید دمای فرتون بالاست باید فر رو روی 120 تا 130 درجه تنظیم کنید. اگه دیدید روی شیرینی پخته ولی وسطش هنوز خام هست، فر رو خاموش کرده و درش رو باز کنید اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه بعد شیرینی رو از فر در بیارید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
هنر تصویرگری
هنر تصویرگری
مدت ويدئو : 4:53
بازدید : 341
تولید کباب پز
تولید کباب پز
مدت ويدئو : 05:06
بازدید : 1317
ساختن قایق گمیشان
ساختن قایق گمیشان
مدت ويدئو : 01:31
بازدید : 506
کارخانه بلور اصفهان
کارخانه بلور اصفهان
مدت ويدئو : 05:46
بازدید : 7986
صنعت تولید فرآورده های گوشتی
صنعت تولید فرآورده های گوشتی
مدت ويدئو : 05:04
بازدید : 2453
همه ...
صراف
صراف
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 519
قهوه خانه
قهوه خانه
مدت پادکست : 3:15
بازدید : 686
رشمه تاب
رشمه تاب
مدت پادکست : 3:02
بازدید : 1032
کفش بهبهانی
کفش بهبهانی
مدت پادکست : 2:21
بازدید : 378
نیل سازی
نیل سازی
مدت پادکست : 1:07
بازدید : 1302
همه ...
بازار بدلیجات
بازار بدلیجات
تعداد تصوير : 1
بازدید : 1543
هتل تماشا
هتل تماشا
تعداد تصوير : 21
بازدید : 1792
بازار آهنگری قزوین
بازار آهنگری قزوین
تعداد تصوير : 12
بازدید : 3651
مرکز اسقاط و بازیافت خودرو
مرکز اسقاط و بازیافت خودرو
تعداد تصوير : 8
بازدید : 2728
ریخته گری
ریخته گری
تعداد تصوير : 20
بازدید : 1216
همه ...