شیرینی پیچ انگشتی

شیرینی پیچ انگشتی

24 ارديبهشت 1396

موادلازم برای تهیه شیرینی پیچ انگشتی: زرده تخم‌مرغ: ۵ عدد پودر قند: ۲۰۰ گرم گردو نیم کوب: ۲۰۰ گرم پودر هل: یک قاشق چای‌خوری یا وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری روش تهیه شیرینی پیچ انگشتی: ابتدا زرده تخم‌مرغ را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا مایه کاملا سفید و کشداری شود، سپس هل یا وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. گردو را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط کنید. سینی مخصوص فر را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید، سپس از مواد به اندازه یک قاشق چای‌خوری برداشته و با فاصله در سینی قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا زیر آن کمی طلایی شود. برای پخت این شیرینی، نیازی به تغییر رنگ روی آن نیست. نکته: در این شیرینی درجه حرارت خیلی مهم است باید حتما از قبل فر روشن و داغ شده باشد، در غیر این صورت پف شیرینی می‌خوابد. اگر شیرینی را زود از فر بیرون بیاورید روی آن حفره‌های ریزی ایجاد می‌شود. به نقل از هایپرکلابز :مواد لازم: زرده تخم مرغ 2 عدد (تخم مرغ درشت استفاده کنید) پودر شکر یک پیمانه پلوپز(مقدار این پیمانه ها معادل 180 میلی لیتره) گردوی خرد شده 1 پیمانه پلوپز وانیل مقداری پسته مقداری طرز تهیه: فر رو با حرارت 150 درجه روشن کنید و بگذارید تا مراحل تهیه شیرینی رو انجام میدیم فر گرم بشه. سینی فر رو کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. زرده تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن بزنید تا رنگش روشن بشه(حدود یک دقیقه پودر شکر رو کم کم به زرده اضافه کنید و همچنان با هم زن بزنید.(سه، چهار دقیقه) باید آنقدر زده بشه تا به این شکل و رنگ در بیاید، یعنی سفید و کشدار بشه.گردو رو اضافه کنید.و اینبار با قاشق مخلوط کنید. با قاشق مربا خوری از مواد بردارید و با کمک یک قاشق دیگر روی سینی با فاصله بگذارید. روش رو کمی پودر پسته بریزید.( من چون نمیخواستم پسته کاملا پودر باشه خودم خلال پسته رو خیلی کم کوبیدم) به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه در طبقه وسط بگذارید تا شیرینی پخته بشه در این حین به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون شیرینی پف نمیکنه. بعد از خنک شدن شیرینی ها رو از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. شیرینی هایی که توی قنادی ها هست از مقدار گردوی کمتری استفاده میشه، شاید نصف مقداری که من میریزم. من وقتی کوچیک بودم این شیرینی رو زمستونها روی بخاری درست میکردم، به این صورت که مثل مراحل بالا انجام میدادم فقط یک سینی هم اندازه سینی که شیرینی رو توش درست میکردم روش میگذاشتم و بخاری رو روی حرارت نسبتا زیاد میگذاشتم، سینی رو روی بخاری میگذاشم به مدت 30 تا 40 دقیقه. بعد از این مدت نگاه میکردم اگه زیر شیرینی ها طلایی شده بود شیرینی آماده بود وگرنه یه 5 دقیقه دیگه هم میگذاشتم تا کاملا پخته بشه. واقعا هم شیرینی ها خیلی خوب در می اومدن با این روش من خیلی شیرینی درست میکردم ، شیرینی هایی مثل مرنگ(پوکا)، نان شکوفه و چند مدل شیرینی دیگه. شما هم اگه فر ندارید میتونید از این روش استفاده کنید. نکته: درجه حرارت فرها فرق میکنه,براى پخت این شیرینى نباىد حرارت خیلى زیاد باشه چون اونجورى زیر شىرینى قهوه اى میشه ولى وسطش خام میمونه.اگه حرارت فر زیاده شىرینى رو در طبقه بالاى فر بپزید. در فرهاى برقى همحرارت رو روى 130درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اگه به تجربه فهمیدید دمای فرتون بالاست باید فر رو روی 120 تا 130 درجه تنظیم کنید. اگه دیدید روی شیرینی پخته ولی وسطش هنوز خام هست، فر رو خاموش کرده و درش رو باز کنید اجازه بدید شیرینی داخل فر بمونه تا فر خنک بشه بعد شیرینی رو از فر در بیارید.


يادداشت ها (0 مورد)
براي ثبت نظر و مشاركت در گفتگو ،در سايت ثبت نام نمائيد.
 
پیچ های خطوط راه آهن
پیچ های خطوط راه آهن
مدت ويدئو : 04:19
بازدید : 1337
اداره برق
اداره برق
مدت ويدئو : 04:21
بازدید : 1004
بازار امام خمینی-اهواز
بازار امام خمینی-اهواز
مدت ويدئو : 1:25
بازدید : 204
ماست بندی
ماست بندی
مدت ويدئو : 02:57
بازدید : 2488
تولید سیم تک رشته ای مسی
تولید سیم تک رشته ای مسی
مدت ويدئو : 4:11
بازدید : 471
همه ...
عرقیات گیری میمند
عرقیات گیری میمند
مدت پادکست : 4:44
بازدید : 2008
کشت زعفران در ملایر
کشت زعفران در ملایر
مدت پادکست : 4:50
بازدید : 1643
طرح بقا
طرح بقا
مدت پادکست : 3:09
بازدید : 1150
سد مخزنی کوثر
سد مخزنی کوثر
مدت پادکست : 3:37
بازدید : 770
چادر شب بافی خراسان شمالی
چادر شب بافی خراسان شمالی
مدت پادکست : 1:46
بازدید : 308
همه ...
مشاغل اطراف ما
مشاغل اطراف ما
تعداد تصوير : 20
بازدید : 685
فراوری پسته
فراوری پسته
تعداد تصوير : 16
بازدید : 2605
کارگاه معرق
کارگاه معرق
تعداد تصوير : 8
بازدید : 3547
صنعت انگشترسازی
صنعت انگشترسازی
تعداد تصوير : 12
بازدید : 852
جاجیم بافی
جاجیم بافی
تعداد تصوير : 16
بازدید : 5423
همه ...